Let op: werkzaamheden bij de speeltuin

Posted on 25 april 2016 by beheer
Onze speeltuin is een tijdje gesloten: het eerste zichtbare werk opdat we deze zomer de vernieuwde speeltuin kunnen openen! Al geweldig werk verricht eind april en in mei volgt nog een ‘graafdag’! Als je de schets waar de speeltuincommissie naartoe werkt, wilt bekijken, die staat in het dorpshuis. De jeu-de-boulesbaan en het grasveld aan de weg kun je gewoon blijven gebruiken.
Wij doen ons best samen met de gemeente gevaarlijke situaties te voorkomen. Laat het de speeltuincommissie weten als desondanks onveilige situaties dreigen op te treden.

En overige informatie van de Speeltuincommissie in de Oosternijzielster van april:

Beste dorpsgenoten,

Een paar weken geleden hebben wij jullie met een nieuwsbrief op de hoogte gebracht hoe het met de speeltuinplannen staat.

-          Niet gehad? Er liggen nog exemplaren in het dorpshuis

-          De schets is ook in het dorpshuis te bekijken

Ondanks dat we op moment van schrijven nog niet volledig zicht hebben op hoeveel geld we kunnen besteden en daarmee wanneer de toestellen er staan, gaat binnenkort wel ‘de eerste schop in de grond’! Dat betekent ook dat de speeltuin een paar maanden wat op een bouwput zal lijken.

Laten we met elkaar goed opletten en het even voor lief nemen zolang het nog niet allemaal op orde is. Het gaat eindelijk zichtbaar beginnen, het bouwen aan onze speeltuin!!

Met groet,

speeltuincommissie Maartje Kiep, Anna Robijn, Pieter Wiersema, Jeanne Caspers, en namens Dorpsbelangen Zijldijk Willem Schaap