Enquête over herindeling Appingedam, Delfzijl en Loppersum

Posted on 19 maart 2019 by beheer


In de hal van ons dorpshuis staat een banner met informatie over de herindeling. In dit bericht de oproep van de drie gemeenten haar online enquête over dienstverlening aan inwoners in te vullen. Dit kan t/m 24 maart 2019.

Oproep:

De gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum vormen vanaf 1 januari 2021 een nieuwe gemeente: Eemsdelta. Het samengaan van deze drie gemeenten vraagt om een gezamenlijke visie op de nieuwe gemeente en een gezamenlijke wijze van dienstverlening aan inwoners. De gemeenten vinden het belangrijk inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijven daarbij te betrekken.

Daarvoor het vriendelijke verzoek aan inwoners, maatschappelijke organisatie en bedrijven om een online enquête in te vullen. Via de link www.socioquest.nl/dalvragenlijst is de vragenlijst in te vullen. Deze link staat ook op www.loppersum.nl. De vragenlijst is tot en met 24 maart 2019 beschikbaar.