Koffieochtend; start hoekje met boeken, tijdschriften, cd’s.

Posted on 26 november 2013 by beheer

Donderdag 28 november is er weer koffieochtend in ons gezellige dorpshuis. Kom langs voor een kopje koffie, een praatje, een ontmoeting of voor een boek of tijdschrift.

Boek of tijdschrift?
Ja, want het is de bedoeling dat we een hoekje met boeken, tijdschriften, cd’s en dvd’s gaan inrichten. Dus als je wat van deze zaken over hebt, neem ze dan mee naar de koffieochtend. Bijvoorbeeld een boek dat je al drie keer gelezen hebt maar het jammer vindt om hem weg te gooien. Of die mooie tijdschriften die anders bij het oud papier terecht komen.

Alle dorpsgenoten kunnen hiervan gratis gebruik maken en een boek, cd of tijdschrift komen halen/ lenen. We gaan er vanuit dat de voorraad voorlopig nog beperkt blijft maar dat er bij voldoende belangstelling uitbreiding mogelijk is.