Inspiratieavond 19 februari

Posted on 10 februari 2014 by beheer

Vanavond vindt in ons dorpshuis de eerste inspiratieavond van de Duurzame Dorpen Verkiezing Groningen plaats.

Informatie en aanmelden via www.duurzamedorpengroningen.nl. Korte info:

Veel mensen hebben goede ideeën en zin om de handen uit de mouwen te steken om hun dorp leuker, leefbaarder en socialer te maken. Vaak zijn de goede ideeën er wel, maar kunnen bewoners hun initiatieven niet uitvoeren omdat er kennis, geld of materialen nodig zijn. De Duurzame Dorpen Verkiezing biedt bewoners de kans leuke ideeën op te doen, deze op papier te zetten en als concreet plan met kop en staart in te dienen en met een beetje mazzel… 5000 euro’s winnen om het uit te voeren. Winnaars worden bepaald door een vakjury en door publieksstemmen.

Een goed idee komt niet vanzelf, dus trekken we de regio in met ideeën en suggesties wat je allemaal kunt doen. Tijdens de inspiratieavonden laten we spannende voorbeelden zien van dorpsbewoners. Hoe zijn deze initiatiefnemers begonnen en met wie? Wat was lastig en wat ging goed? Daarna is een informatiemarkt waar je nog veel meer ideeën op kunt doen.

Had je nog geen idee wat je met je dorp of buurt zou willen gaan doen? Na vanavond barst je van ideeën!