Steun ´t Fivelhoes!

We hebben een prachtig dorpshuis, met verschillende mogelijkheden. Het stichtingsbestuur is actief op zoek naar besparingen én extra inkomsten. Om zo de algemene kosten voor o.a. onderhoud, verzekeringen te kunnen blijven dragen en daarnaast het dorpshuis op te frissen en een financiële verplichting in verband met overname van een deel van de inventaris te kunnen aflossen.
Dit alles kunnen we niet alleen, vooral niet als we de huurprijzen op hetzelfde niveau willen houden. We doen daarom een dringend algemeen beroep op (oud) bewoners of anderen die ons dorpshuis een warm hart toedragen.

Club van 50!
We willen jullie vragen het dorpshuis te steunen via bijvoorbeeld de Club van 50. Lees hierover in de folder, te vinden in het dorpshuis of bel eens met een bestuurslid. We zijn erg blij met de steun zover.

DorpStroom
Vanwege het gebleken grote financiële voordeel hebben we ons dorpshuis aangemeld bij DorpStroom, het inkoopcollectief voor energie voor dorps- en cultuurhuizen en multifunctionele centra. DorpStroom is ontstaan vanuit SportStroom, bedoeld voor sportaccommodaties.
In maart 2013 hebben we DorpStroom uitgenodigd voor een presentatie voor geïnteresseerden in de omgeving, want:

  1. Bedrijven, ondernemers en particulieren kunnen ook deelnemen en profiteren van lagere kosten.
  2. DorpStroom heeft een sponsorplan, dat gebaseerd is op daadwerkelijke aanmeldingen van bedrijven en particulieren. Deze sponsoring kan ten goede komen aan ons dorpshuis en dit is een mooie extra inkomstenbron.
  • Meer info en aanmelden voor bedrijven (direct bij DorpStroom).
  • Meer info voor particulieren/ ledencollectief (verloopt via systeem SportStroom, met als aanbieder Greenchoice). NB. Een besparingsberekening is niet mogelijk voor particulieren. Particulieren kunnen zich  gelijk aanmelden via  www.dorpstroom.nl. Omdat het een aankoop via internet is, heeft men 7 dagen bedenktijd. Dus nadat men de bevestigingsmail van de leverancier krijgt, kan men nog beslissen er vanaf te zien. Alle tarieven staan hier duidelijk vermeld. Als je met je muis over de vraagtekens gaat, zie je hoe deze zijn opgebouwd.

Er liggen flyers in het dorpshuis.

Of…
Een bijdrage in andere vorm is zeker ook net zo welkom! We denken zelf ook na over andere acties en activiteiten.